Klippestykke som køkkenø af Jouin Manku

Man kan ikke lade være med at blive imponeret. Der kan ikke være et stærkere og mere blærede statement end at bruge et klippestykke som køkkenø. Desværre synes jeg at resten af køkkenet, mangler lidt af den kompromisløshed, som huset iøvrigt udtrykker, men det er tiltgivlig fordi klippestykket, er så stærk og smuk en element. Se billedet fra foroven og nyde det smukke åretegning og den udhugget vask.

Smuk og imponerende hus i Kuala lumpur  (Malaysia) designet af Jouin Manku. En fransk tegnestue bestående af et samarbejde mellem Patrick Jouin og Sanjit Manku. Jeg kan anbefale en tur forbi siderne om huset (YTL residence), på deres webside her. Der er mange billeder, tegninger, tekst samt billeder fra bygge processen. Du kan også se billeder af huset på “The Cool Hunter“ her.

DiscussionLeave a comment Category køkken Tags , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>