Svævende Boform Køkken

Svævende sort køkken fra Boform

Jette Egelund (VIPP‘s ejer) og Boform har haft en mangeårig samarbejde. Da Jette og hendes mand skulle etablere deres nye lejlighed i en gammel fabrik (hvor de engang lavede VIKING blyanter), skulle de bruge et nyt køkken. Søren Emil Kristensen fra Boform har gjort en designmæssig dyd ud af at vinkle køkkenets dele, i forhold til rummet og samtidig skabe en dynamisk komposition ud af elementerne. Den udhængende køkkenø er skabt ved hjælp af en stål konstruktion som er støbt ned i etageadskillelsen og har krævet en usædvanlig tidlig inddragelse af Søren Emil i projektet.

Se mere af dette smukke, dynamisk og skarp køkken fra Boform her. Du kan også se og læse mere om Jette Egelunds smukke lejlighed her hos Bobedre.

DiscussionLeave a comment Category køkken Tags , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>