Svært Køkkenmarked

Wood Supply rapporterer om Ballingslovs (JKE, Kvik og Multiform) kraftigt reduceret overskud og Nobias (HTH, Invita og Unoform) kæmpe underskud.

2009 var et tydeligvis et dårligt år for køkkenbranchen. Det er selvfølgelig ikke overraskende, at de to største spillere på den danske marked, ikke har klaret det ret godt, da de, ligesom alt og alle, der er relateret til bygge branchen, er hårdt ramt af finanskrisens efterdøninger. Det er spændende hvad 2010 bringer. Foråret plejer at være en travl periode for branchen, efter vinterens indadvendthed og fokus på familien og julen. Det er temmelig spændende om forårets travlhed, er skubbet frem i tiden efter den lange og kolde vinter, eller om vi kommer til at springe den helt over og først se en normalisering her til efteråret, hvor den næste travle periode er forventet.

DiscussionLeave a comment Category køkken Tags , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>