Køkken fra Tham og Videgård Arkitekter

Køkken fra Tham og Videgårds dobbel hus i Danderyd

Ideen til dette køkken er enkel og resultatet er visuelt stærk. Arkitekterne har skåret ud i den hvide skabs væg for at etablere en arbejdsniche beklædt med træ. Køkkenet er egentlig en temmelig almindelig køkken med traditionelle greb, men beklædningen af nichen med træ skaber en gennemført udtryk.

Køkkenet og huset er tegnet af Tham og Videgård arkitekter fra Sverige. De startede med at tegne, opfindesomme og fine huse til private med begrænset budgetter. Jeg kan anbefale en tur forbi deres webside for at se mere. Du kan også se flere billede af huset i Danderyd her.

Tham og Videgårds dobbelhus i Danderyd Tham og Videgårds dobbelhus i Danderyd Tham og Videgårds dobbelhus i Danderyd

DiscussionLeave a comment Category køkken Tags , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>