MAPTs arkitekters køkken i Horsens Stadions VIP box

 

 

Dette køkken er lavet til Horsens Stadions VIP lounge. En smuk og forunderlig resultat. Ofte synes jeg, at der kan gå lidt uvedkommende-form-gejl i designet, når arkitekter arbejder med ovenstående former. Det er ikke tilfældet her. Det virker absolut vedkommende og ligefrem hyggeligt! Det er utroligt hvad lidt grøn farve og egetræ kan gøre for at bløde tingene op for en gennemført og super skarp design.

Se og læse mere på MAPTs eget webside her.   Hvis du er interesseret i design processen, kan du også få et lille indblik på websiden gennem billeder og tekst. Du kan se store billeder på Dagens Design bloggen her.

DiscussionLeave a comment Category køkken Tags , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>